divendres, 19 d’agost del 2011

Escrits de Zappa II

Es sobre Larry Flynt

Per Frank Zappa.
Hustler Magazine, gener de 1984.


Vaig trobar-me amb Larry Flynt per primera vegada ahir. Va venir ar casa meva amb la seva dona i alguna gent del equip de HUSTLER. Aquest era el resultat d'una invitació de HUSTLER per dirigir una seqüencia fantástica per una próxima sèrie de la revista.

El dia següent la meva dona i jo vam anar a les oficines de HUSTLER i vam tenir una llarga xerrada amb ell. Per això és pel qual estic escribint ara. Se m'avia avisat previament d'uns cuants fets al voltant dels problemes legals d'en Larry, però no sent un lector habitual de HUSTLER , els miserables detalls de la história no m'eren clars. La conversa que vaig tenir amb ell va omplir diversos buits.

Crec que Larry Flynt és un home valent. També crec que el que se li ha fet a ell, dins i fora dels jutjats dels EE.UU. és tant fastigós com tot el que s'ha publicat en aquesta revista.

Estiguis d'acord o no amb la seva politica editorial, el seu sentit del humor o les seves actituds sexuals (fins i tot jo no arribo al 100% en aquestes categories), ens hem de parar a pensar un moment què se li ha FET a aquest home en nom de la JUSTICIA AMERICANA. No perdo molt temps sentint llástima per la gent, ja que la majoria es busca els seus propis problemes, però després de llegir els dos casos d'obscenitat de la Declaració de l'Editor de novembre, m'he emprenyat, perque aquest tipus d'ignorancia (especialment quan es torna violenta, com en l'incident de Lawrecenville, Georgia) és una cosa que qualsevol persona racional hauria de condemnar com a conducta improcedent en un sistema judicial que pretent ser el millor del MÓN LLIURE.

¿La gent ha de pagar impostos per mantenir procesos judicials que es mantenen anys y anys contra un puto DIBUIX?  ¿Ha de ser deixat paraplèjic algú només perque no t'agrada el seu sentit del humor?

EL "PUNT DE VISTA ALTERNATIU" (QUALSEVOL COSA QUE ES DESVII DE LES FRAUDULENTES "NORMES" AMB LES QUE TRAFIQUEN LES RELIGIONS AL INSTANT I ALTRES BRANQUES DEL CONTROL MENTAL) ARA ÉS UNA ESPÈCIE EN PERILL A AMÈRICA

LA IGNORÁNCIA NO ÉS LA FELICITAT. LA IGNORÁNCIA NO ÉS RES MÉS QUE IGNORANCIA. MOLTA GENT ALS EE.UU. TENEN ALGUNA EXCUSA PER SER IGNORANT (LES NOSTRES ESCOLES... FINS I TOT EL GOBERN ADMETRÁ AIXÒ) PERÒ LA IGNORÁNCIA AMERICANA PURA I DURA, I LA MANERA EN QUE ÉS VENERADA I RECOMPENSADA AQUI, ÉS UNA MALALTIA.

Algunes coses en aquesta revista, descrites per alguns com a repulsives, poden ser "alternativament" interpretades com una terápia drástica per una funció física atrofiada. En aquests cas l'habilitat (o el desig) de prendre LES TEVES PROPIES OPCIONS: confirmar i computar, EN ELS TEUS PROPIS TÉRMES, el que és impensable, impossible de dir, monstruós, sense tenir-ho filtrat abans a través del processador de pensament i les extranyes motivacions de "algú" en algún lloc que ha asumit per a si mateix-o-mateixa la tasca de dir-te a TU com i què has de PENSAR.

Una advertència, si us plau: EL TEU DRET A PENSAR PER TU MATEIX ENCARA NO HA ESTAT CANCELAT. ENCARA POTS FER-HO, ÉS BÒ PER TU. FINS I TOT ÉS BÒ PER A AMÈRICA.

LA FÓRMULA PER AL CONTROL D'UNA FORÇA TREBALLADORA TOTALMENT SUMISA, TAL I COM S'ESTÀ ADMINISTRANT AVUI DIA, ÉS UNA SOLUCIÓ CURTA DE MIRES PER A  COMPLEXES PROBLEMES ANTROPOMÓRFICS.

LA UNIFORMITAT NO ÉS NI DESITJABLE NI RECOMENABLE I, ESPECIALMENT EN UNA SOCIETAT LLIURE, NO ÉS RÉS AL QUE ASPIRAR.

En Larry és un fill de puta dur, i mentres millori la seva salut, així ho fará la revista (una cosa de la que ell está gairebé increiblement orgullós)

Espero que conservi la seva salut, el seu sentit del humor i la seva força de voluntat en els dificils mesos que vindrán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada